Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προσπάθησε να εκβιάσει ποινικολόγο και την πάτησε – Σε εξέλιξη οι έρευνες!

Ηράκλειο: Προσπάθησε να εκβιάσει ποινικολόγο και την πάτησε – Σε εξέλιξη οι έρευνες!

Ενώπιον της ανακρίτριας του Ηρακλείου αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο λογιστής που κατηγορείται ότι με συνεργό έναν πρώην πολιτευτή, εκβίασαν γνωστό Ηρακλειώτη ποινικολόγο, ζητώντας του το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Μάλιστα τον λογιστή βαραίνουν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση με απειλή βλάβης της επιχείρησης και του λειτουργήματος με μεσιτεία κατ΄ επάγγελμα, ενώ στην περίπτωση του πρώην υποψήφιου βουλευτή, ο ίδιος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες εκβίαζαν τον γνωστό Ηρακλειώτη ποινικολόγο, λέγοντας του ότι επίκειται να διενεργηθεί έλεγχος από το ΣΔΟΕ στο γραφείο του και εκείνοι θα μπορούσαν να διευθετήσουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα θα προέκυπτε.

Για κακή τους τύχη όμως ο έλεγχος είχε ήδη γίνει κι αυτό ήταν που ταρακούνησε τον δικηγόρο. Άμεσα ο ποινικολόγος απευθύνθηκε στις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές και με ιδιαίτερα λεπτό χειρισμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί τους, κατάφερε να ξεσκεπάσει όλη την απάτη που είχε στηθεί σε βάρος του.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις