Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προβληματίζει η διαπόμπευση μαθήτριας – Το μεγάλο λάθος και ο διάλογος με συμμαθητή που άλλαξε τη ζωή της!

Ηράκλειο: Προβληματίζει η διαπόμπευση μαθήτριας – Το μεγάλο λάθος και ο διάλογος με συμμαθητή που άλλαξε τη ζωή της!

Θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο, ο εφιάλτης νεαρής μαθήτριας. Η ζωή της κυλούσε φυσιολογικά, μέχρι που ένας φίλος την πλησίασε και της μίλησε…

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια νεαρή μαθήτρια σε σχολείο στο Ηράκλειο, όταν διαπίστωσε ότι μια γυμνόστηθη φωτογραφία της, ήταν σε ψεύτικο προφίλ στα social media. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» του ΚΡΗΤΗ TV, η νεαρή κοπέλα πείστηκε να στείλει τη φωτογραφία σε νεαρό αγόρι με το οποίο σχετίζονταν το καλοκαίρι σε περιοχή της ενδοχώρας του νησιού.

Μάλιστα η υπόθεση είχε δει το φως της δημοσιότητας και είχε σοκάρει την μικρή κοινωνία στην ενδοχώρα της Κρήτης. Ο νεαρός έστειλε την φωτογραφία σε φίλους του στην Κρήτη ενώ η επίμαχη εικόνα βρέθηκε στα χέρια και μιας νεαρής κοπέλας από την περιοχή που για λόγους αντιζηλίας έφτιαξε το ψεύτικο προφίλ με την γυμνόστηθη φωτογραφία της ανήλικης Κρητικοπούλας και άρχισε να κάνει αιτήματα φιλίας στον ευρύτερο κύκλο της.

Η παθούσα μαθήτρια πληροφορήθηκε τα όσα συνέβαιναν εν αγνοία της, από φίλο συμμαθητή της. Εκείνος την πλησίασε και της είπε ότι είδε την επίμαχη φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Η μαθήτρια βίωσε ένα απίστευτο εφιάλτη διαδικτυακής διαπόμπευσης με την αστυνομία της Κρήτης όμως, να λειτουργεί αστραπιαία και να φτάνει στην εξιχνίαση της υπόθεσης με θύμα το μικρό κορίτσι από την Κρήτη.

Μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής ειδικοί αναφέρθηκαν στις διαστάσεις που λαμβάνει πλέον στην χώρα μας ο διαδικτυακός εκφοβισμός με το περιστατικό αυτό να είναι ένα από τα δεκάδες που καταγράφονται στην χώρας μας κάνοντας νέα παιδιά να βιώνουν ένα πραγματικό εφιάλτη.

Αποκαλύψεις για τον εφιάλτη της μαθήτριας

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις