Σάββατο, 24 Φεβ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Πτώση άντρα στο Ενετικό λιμάνι

Ηράκλειο: Πτώση άντρα στο Ενετικό λιμάνι

Ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε στο Ενετικό Λιμάνι στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι μπροστά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, στην πλατεία Κουντουριώτη.

Πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για κάποιον ηλικιωμένο που έπεσε στο νερό προσπαθώντας να βγει από βάρκα. Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου που έχοντας την αρμοδιότητα έσπευσε ενώ ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ καθώς και η Πυροσβεστική για περαιτέρω συνδρομή.

Η επιχείρηση ανάσυρσης διήρκεσε λίγα λεπτά και ο άνδρας ασφαλής βγήκε από το νερό με τη βοήθεια Λιμενικών και διασωστών.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας ανασύρθηκε λίγα λεπτά μετά την πτώση του και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο φέροντας μόνο εκδορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, προχωρημένης ηλικίας, βρισκόταν σε μια βάρκα και στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν παραπάτησε και έπεσε στο νερό. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και ο άνδρας ανασύρθηκε γρήγορα και ασφαλής ενώ με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις