Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος! Το νέο ανακοινωθέν

Ηράκλειο: Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος! Το νέο ανακοινωθέν

Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος. Παραμένει στην εντατική με μηχανική υποστήριξη…

Διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση και αντιδρά ικανοποιητικά στην διαδικασία αφύπνισης ενώ και το δεύτερο test covid-19 στο οποίο υποβλήθηκε, είναι και πάλι αρνητικό.

Click4more: Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος! Τι έδειξε το τεστ για κορονοϊό

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου: “Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.
Είναι διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.
Έχει ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης και προς το παρόν, αντιδρά ικανοποιητικά. Και το δεύτερο test covid-19 βγήκε αρνητικό. Η κατάσταση της υγείας του , και λόγω της ηλικίας του, κρίνεται σταθερά κρίσιμη. Συνεχίζεται ο παρακλινικός έλεγχος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού, Πρόδρομος Ξενάκης ανέφερε πως η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Όπως είπε όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν καλά. Είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ σήμερα οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον αφυπνίσουν για να δουν την αντίδραση του οργανισμού του. Ο επίσκοπος Κνωσού, κ. Πρόδρομος, δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις