Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Σπαραγμός για την Μαρία Κλινάκη που σκοτώθηκε στη γιορτή για τις Βάσεις 2018 – Αγωνία για τον φίλο της [pics]

Ηράκλειο: Σπαραγμός για την Μαρία Κλινάκη που σκοτώθηκε στη γιορτή για τις Βάσεις 2018 – Αγωνία για τον φίλο της [pics]

Συγκλονισμένο το Ηράκλειο από το αναπάντεχο κακό. Τα χαμόγελα ευτυχίας για τις Βάσεις 2018 έδωσαν τη θέση τους σε σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

Απέραντη θλίψη επικρατεί στο Ηράκλειο και γενικότερα στην Κρήτη για τη 18χρονη Μαρία Κλινάκη, τον άγγελο που «έφυγε» νωρίς καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Τρίτης λίγο αφότου έμαθε ότι εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στο Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, οικογένεια, συμμαθητές και φίλοι, αποχαιρέτησαν χθες την 18χρονη Μαρία Κλινάκη, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου. Το άτυχο κορίτσι, επέβαινε στο μηχανάκι που οδηγούσε συνομίληκός της, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, έπεσαν πάνω σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της. Επέστρεφαν και οι δύο από διασκέδαση. Γιόρταζαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η Μαρία παρελήφθη νεκρή από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο του δυστυχημήματος, στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου. Ο 18χρονος φίλος της Γρηγόρης, διεκομίσθη διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ, όπου υπεβλήθη σε πολύωρη (ξεκίνησε στις 08:00 και ολοκληρώθηκε μετά τις 15:00), χειρουργική επέμβαση στο χέρι και στο πόδι και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπως είπε ο αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης.

Το τροχαίο δυστύχημα προκάλεσε νέο σοκ στην κοινωνία της Κρήτης. Από την αρχή του έτους, 33 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, οι 15 κάτω από 26 ετών.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της Μαρίας στο Ηράκλειο

Πηγή: ekriti.gr, mesaralive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις