Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη “φάκα” σπείρα νεαρών – Συνελήφθη και ο πατέρας ανήλικου μέλους της συμμορίας

Ηράκλειο: Στη “φάκα” σπείρα νεαρών – Συνελήφθη και ο πατέρας ανήλικου μέλους της συμμορίας

Τέσσερα άτομα έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος. Και οι τέσσερις κατηγορούνται για τρεις κλοπές  και μία απόπειρα κλοπής, ενώ συνελήφθη και ο 41χρονος πατέρας του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Η τετραμελής σπείρα, την οποία αποτελούσαν δύο 26χρονοι, ένας 21χρονος και ο ανήλικος, συνελήφθησαν στη διάρκεια της νύχτας από άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έγινε στις αρχές για κλοπές που είχαν διαπραχθεί το βράδυ της Πρωτομαγιάς σε περιοχές των Δήμων Αρχανών – Αστερουσίων και Γόρτυνας. Άμεσα ξεκίνησε αστυνομική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη των τεσσάρων νεαρών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών που βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις νεαρούς,  ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ένας 26χρονος με τον ανήλικο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Όπως προέκυψε η σπείρα είχε διαπράξει τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και αγροτικά αυτοκίνητα αφαιρώντας χρήματα, καύσιμα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια, 12 κροτίδες και σιδερογροθιά.

Οι τέσσερις νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε