Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης μαθήτριας – Η εξομολόγηση που σόκαρε τη μητέρα της!

Ηράκλειο: Στη φυλακή για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης μαθήτριας – Η εξομολόγηση που σόκαρε τη μητέρα της!

Η 13χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποκάλυψε τον εφιάλτη της. Ο δράστης απολογήθηκε και πλέον παίρνει το δρόμο για τη φυλακή…

Στην φυλακή οδηγείται 58χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος χθες (02-07-2019) κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση εκδικάστηκε με τον νέο Ποινικό Κώδικα. Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό δεδομένου ότι είχε λευκό ποινικό μητρώο.

Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, όμως στο ανασταλτικό της έφεσης το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είπε «όχι».

Ο 58χρονος γνώριζε το κοριτσάκι και την οικογένεια του ως συγχωριανός που ήταν και έδειχνε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στα παιδιά. Μέχρι που κάποια ημέρα η μητέρα αντιλήφθηκε κάτι που την έβαλε σε υποψίες και με τον κατάλληλο χειρισμό προσέγγισε το παιδί και το έκανε να «λυθεί».

Η καταγγελία στην Αστυνομία ήταν μονόδρομος και χθες ήταν η ώρα της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το cretalive.gr, δια του συνηγόρου της πολιτικής αγωγής, η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς την Δικαιοσύνη, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση αυτή συνιστά δικαίωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις