Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη φυλακή για την αποθήκη ναρκωτικών στο Τυμπάκι – Οι εικόνες που τους έκαψαν [vid]

Ηράκλειο: Στη φυλακή για την αποθήκη ναρκωτικών στο Τυμπάκι – Οι εικόνες που τους έκαψαν [vid]

Από νωρίς φίλοι και συγγενείς των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να τους συμπαρασταθούν. Οι απολογίες τους ξεκίνησαν γρήγορα…

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση του ιδιότυπου εργαστηρίου ναρκωτικών στο Τυμπάκι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Οι δυο άνδρες πέρασαν σήμερα το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθούν.

Απο την πλευρά του ο σύζυγος της αστυνομικού αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή με την υπόθεση. Ο 47χρονος γεωπόνος ισχυρίστηκε ότι όντως ο φίλος του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν εξ αιτίας ενός χρέους που είχε από τζόγο. Ο ίδιος είπε ότι χρωστούσε 3.500 ευρώ και προκειμένου να διευθετήσει το χρέος του παραχώρησε το χώρο σε δυο άτομα Αλβανικής καταγωγής προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως αποθήκη. Ο ίδιος ανέφερε ότι δε γνώριζε τι φύλαγαν εκεί οι δυο άνδρες και ανέφερε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τα ναρκωτικά.

Από νωρίς φίλοι και συγγενείς των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να τους συμπαρασταθούν.

Οι δυο κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού υπό τη μορφή της κατοχής και της πώλησης κατ’ επάγγελμα με προσδοκώμενο όφελος που υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν 16 (!) κιλά χασίς και 2,5 κιλά «σοκολάτα». Μία «σοκολάτα» σκέτος δυναμίτης και μεγάλης αξίας.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις