Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο «ευγενικός» ληστής των φαρμακείων – Ο νεαρός που το έπαιζε θύμα

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο «ευγενικός» ληστής των φαρμακείων – Ο νεαρός που το έπαιζε θύμα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 24χρονος που διέπραξε δύο ληστείες και μια κλοπή σε φαρμακεία του Ηρακλείου…

O νεαρός οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή καθώς κατηγορείται για τις δύο ληστείες στα φαρμακεία, κατά τη διάρκεια των οποίων με την απειλή μαχαιριού άρπαξε χρήματα, ενώ κατηγορείται επιπλέον για το αδίκημα της υπεξαίρεσης χρημάτων από την επιχείρηση όπου εργάζεται καθώς και για την κλοπή μηχανής της ίδιας επιχείρησης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μετά την απολογία του ο 24χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές. Υπενθυμίζεται πως ο «ευγενικός» ληστής από την αρχές Αυγούστου «χτύπησε» 3 φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Με την απειλή μαχαιριού πραγματοποίησε δύο ληστείες ενώ φέρεται να προέβη και σε μια κλοπή πάλι σε φαρμακείο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ληστείας! Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς άγνωστοι στη μέση του δρόμου του έκλεψαν το μηχανάκι που χρησιμοποιούσε για την εργασία του αλλά και τις εισπράξεις της επιχείρησης που εργάζεται.

Όμως τα όσα έλεγε δεν έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που γρήγορα τον συνέδεσαν με τις υποθέσεις των φαρμακείων. Είχαν άλλωστε περιγραφές από τους φαρμακοποιούς – θύματά του αλλά και βίντεο του σωματότυπου του από τις κάμερες ασφαλείας των φαρμακείων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις