Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Στο χειρουργείο μετά το Πασχαλινό τραπέζι – Εφιάλτης για 6χρονο παιδί στην Κρήτη!

Ηράκλειο: Στο χειρουργείο μετά το Πασχαλινό τραπέζι – Εφιάλτης για 6χρονο παιδί στην Κρήτη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το 6χρονο παιδί διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ και οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη χειρουργική επέμβαση. Πάσχα τρόμου για το ίδιο στο Ηράκλειο…

Τις συνθήκες του περιστατικού με το 6χρονο αγοράκι που δέχτηκε επίθεση από σκύλο διερευνά η αστυνομία που σχηματίζει δικογραφία και λαμβάνει καταθέσεις. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Η οικογένεια βρισκόταν στον Πλατανιά Ρεθύμνου ενώ το σκυλί ήταν δικό της. Όπως κατέθεσε η μητέρα του αγοριού πρόκειται για ένα μικρόσωμο μη επιθετικό σκυλί, πολύ φιλικό και εξοικειωμένο με το παιδί.

Πιθανότατα κάτι εξαγρίωσε το ζώο το οποίο επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στο παιδί και το δάγκωσε στον ώμο. Το περιστατικό έπρεπε να εξυπηρετηθεί από το νοσοκομείο Ρεθύμνου ωστόσο δεν εφημέρευε η Παιδιατρική – λόγω και της έλλειψης γιατρών – και έτσι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ το οποίο δεν εφημέρευε μεν αλλά διέθετε παιδοχειρουργική κλινική.

Εκεί έσπευσε η αστυνομία προκειμένου να διαλευκάνει το περιστατικό. Ο μικρός εισήχθη κατευθείαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο σημείο, όπου τον είχε δαγκώσει ο σκύλος, στον ώμο.

Η κατάσταση του μικρού παιδιού κρίνεται ικανοποιητική, ενώ από την πρώτη στιγμή γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στέκονται δίπλα του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το τραύμα του.

Η άγρια επίθεση σκύλου στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα περίπου στις 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στο Πανεπιστημιακό – το οποίο δεν εφημέρευε αλλά διαθέτει παιδοχειρουργική – με δάγκωμα στον ώμο.

Εισήχθη στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραύματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην κλινική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε από το ζώο

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις