Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία γιατρού με χάπια – Τη βρήκε νεκρή η μητέρα της!

Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αυτοκτονία γιατρού με χάπια – Τη βρήκε νεκρή η μητέρα της!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Θλίψη στο Ηράκλειο για τη νέα αυτοκτονία γιατρού. Έδωσε τέλος στη ζωή της, στο σπίτι που έμενε…

Η αυτοκτονία γιατρού στο Ηράκλειο προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία, που το πρωί έμαθε την τραγική είδηση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία γιατρός 54 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή της σήμερα το πρωί.

Η γυναίκα φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Θερίσσου. Τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της η μητέρα της, που ειδοποίησε τις Αρχές. Δυστυχώς ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στον τόπο της τραγωδίας, δε μπόρεσαν να κάνουν τίποτα.

Θλιβερή πρωτιά στις αυτοκτονίες

Η Κρήτη είναι η «πρωταθλήτρια» στις αυτοκτονίες και έχει σχεδόν τα διπλάσια περιστατικά τα τελευταία χρόνια από το γενικό σύνολο στην Ελλάδα. Μάλιστα το 2017 ήταν η χειρότερη χρονιά με 61 αυτοκτονίες στο νησί, με την δυτική Κρήτη να έχει την πρωτοκαθεδρία, μόνο όμως για το 2017 μιας και όλα τα προηγούμενα χρόνια οι περισσότερες αυτοκτονίες και απόπειρεις καταγράφονται στους ανατολικούς νομούς του νησιού.

Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν από τον καθηγητή ψυχιατρικής του ΠΑΓΝΗ Αλέξανδρο Βγότζα με τους ειδικούς να ζητούν από τους Κρητικούς να ξεπεράσουν τα ταμπού και να ζητήσουν βοήθεια.

Πηγή: ekriti.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις