Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα – Κυκλοφορούσαν με πλαστές ταυτότητες

Ηράκλειο: Συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα – Κυκλοφορούσαν με πλαστές ταυτότητες

Οι συλλήψεις στο Ηράκλειο, έγιναν μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών από αστυνομικούς. Πίσω από κλοπές οι δύο άντρες…

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, δυο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές που είχαν τελέσει σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί μετά από πληροφορίες που είχαν περιέλθει στις αστυνομικές αρχές, εντοπίσθηκαν να κινούνται σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν «δυο δελτία ταυτότητας αλλοδαπής και δυο Διαβατήρια αλλοδαπής των οποίων η γνησιότητα εξετάζεται, καθώς σε αυτά αναγράφονται στοιχεία ταυτότητας που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.440 ευρώ, διάφορα άλλα έγγραφα και κλειδιά διαφόρων τύπων, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πέραν των ανωτέρω ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους, για τους αλλοδαπούς είχαν σχηματισθεί δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου για κλοπές σε οικίες και οχήματα που είχαν διαπράξει στο Ηράκλειο από 31.07.2019 έως και 17.08.2023.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις