Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συλλήψεις μετά την πτήση από Λονδίνο – Χαμός στο αεροπλάνο για δύο ολόκληρες ώρες

Ηράκλειο: Συλλήψεις μετά την πτήση από Λονδίνο – Χαμός στο αεροπλάνο για δύο ολόκληρες ώρες

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο και οι επιβάτες είδαν μπροστά τους αστυνομικούς. Το σήμα είχε δοθεί από τον ίδιο τον πιλότο κατά τη διάρκεια της πτήσης…

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το Λονδίνο για το Ηράκλειο, αλλά η πτήση μόνο ήρεμη δεν ήταν. Αιτία δύο μεθυσμένοι επιβάτες που για δύο ολόκληρες ώρες, προκαλούσαν αλλεπάλληλες εντάσεις, με τους αεροσυνοδούς, να προσπαθούν μάταια να τους ηρεμήσουν. Για τα όσα συνέβαιναν στην καμπίνα των επιβατών ενημερώθηκε κάποια στιγμή και ο πιλότος. Εκείνος με τη σειρά του, ενημέρωσε το Ηράκλειο και στο αεροδρόμιο έσπευσαν αστυνομικοί.

Πανικός επικράτησε σε πτήση από Λονδινό με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης όταν δύο άνδρες τύφλα στο μεθύσι έκαναν άνω κάτω τους επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες ηλικίας 31 και 32 ετών φώναζαν, έβριζαν, δε συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του πληρώματος και γενικά προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση και ταραχή στο πλήρωμα και στους επιβάτες, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο αργά το βράδυ της Τρίτης 6/9 αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου συνέλαβαν τους δύο Βρετανούς. Σύμφωνα με το cretapost.gr βρίσκονται πλέον υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις