Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ξανά ο πιο… ευέξαπτος κρεοπώλης – Χαμός όταν πρώην υπάλληλος πήγε ως πελάτισσα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ξανά ο πιο… ευέξαπτος κρεοπώλης – Χαμός όταν πρώην υπάλληλος πήγε ως πελάτισσα

Ο κρεοπώλης συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς στο Ηράκλειο. Αυτή τη φορά, κόκκινο πανί για τον ίδιο έγινε μια γυναίκα που παλιότερα εργαζόταν για τον ίδιο…

Ο κρεοπώλης έχει γίνει διάσημος τους τελευταίους μήνες σε όλο το Ηράκλειο. Αιτία τα επεισόδια που πρωταγωνιστεί. Επεισόδια που καταλήγουν σε μηνύσεις με τις υποθέσεις από τους αστυνομικούς να περνούν στα χέρια της δικαιοσύνης. Όπως συνέβη και χθες, όταν έγινε ο κακός χαμός στο κατάστημά του. Αυτή τη φορά τη σπίθα άναψε η παρουσία πελάτισσας, που παλιότερα εργαζόταν στο κρεοπωλείο ως υπάλληλος.

Έτρεχαν στο ένα περιστατικό μετά το άλλο οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο μετά από καταγγελίες για απειλές, για ενδοοικογενειακή βία αλλά και για εξυβρίσεις. Χθες σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τουλάχιστον τρία τα περιστατικά που χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ, ένα εκ των οποίων αφορούσε σε κρεοπώλη, ο οποίος  το τελευταίο διάστημα έχει συλληφθεί αρκετές φορές μετά από μηνύσεις σε βάρος του.

Αυτή τη φορά ο συγκεκριμένος κρεοπώλης κατηγορείται ότι εξύβρισε και απείλησε μια γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες ήταν εργαζόμενή του στο παρελθόν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μήνυση θα υποβάλει και εκείνος σε βάρος της.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά σε ενδοοικογενειακή βία. Ένας άνδρας σχετικά νεαρής ηλικίας για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών χτύπησε ελαφρά τους γονείς του, οι οποίοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το τελευταίο περιστατικό, σύμφωνα με το creta24.gr, αφορά σε έναν 22χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος πήγε στο σπίτι της 20χρονης φίλης του κι αφού το έκανε … καλοκαιρινό, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του, απείλησε και την κοπέλα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις