Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκε 36χρονος “ποντικός” 13 διαρρήξεων!

Ηράκλειο: Ταυτοποιήθηκε 36χρονος “ποντικός” 13 διαρρήξεων!
intime (αρχείο)

Άρπαξε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα αξίας 45.000 ευρώ ο “ποντικός” στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε έναν 36χρονο Ρομά, κατέληξε η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Ηράκλειο. Είχε “ρημάξει” 13 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή από τις 2 Σεπτεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου του 2018.

Η Αστυνομία όλο αυτό το διάστημα εξέταζε ενδελεχώς όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της. Αποτυπώματα, καταθέσεις, υλικό από κάμερες και άλλα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που διέπραξε όχι μία ή δύο, αλλά συνολικά 13 διαρρήξεις.

Ο 36χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει από τα σπίτια χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 45.000 ευρώ!

Σε βάρος του 36χρονου ο οποίος κατάφερνε να…τρυπώνει στα σπίτια χωρίς να γίνεται αντιληπτός, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost o 36χρονος που αναζητείται από την Αστυνομία, πιθανόν να βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Ηράκλειο – Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Εξιχνιάστηκαν σήμερα (σ.σ. 10.12.2019) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου δεκατρείς (13) υποθέσεις κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 36χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 02.09.2018 έως την 22.11.2018 είχε διαπράξει δεκατρείς κλοπές σε οικίες στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 45.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου”.

πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις