Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Θεία δίκη» για 28χρονο σε εκκλησία – O συναγερμός, η είσοδος στο ιερό και η άφιξη των αστυνομικών

Ηράκλειο: «Θεία δίκη» για 28χρονο σε εκκλησία – O συναγερμός, η είσοδος στο ιερό και η άφιξη των αστυνομικών

Με χειροπέδες ο νεαρός στο Ηράκλειο που μπήκε σε εκκλησία για να κλέψει. Πάνω που πίστευε ότι θα έφευγε ανενόχλητος είδε μπροστά του, αστυνομικούς…

Ο συναγερμός που είχε η εκκλησία στο Ηράκλειο μαρτύρησε τη δράση του και έφερε τους αστυνομικούς απέναντί του. Ο 28χρονος μπήκε για να κλέψει αλλά πριν προλάβει να απομακρυνθεί εντοπίστηκε και συνελήφθη. Όπως φαίνεται ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι υπήρχε συναγερμός. Το σύστημα ειδοποίησε την αστυνομία και έτσι ταχύτατα ένα περιπολικό έφυγε από τμήμα με κατεύθυνση την εκκλησία. Στην περιοχή βρισκόταν ακόμα ο 28χρονος που πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Άρπαξε τα χρήματα από το ιερό εκκλησίας, αλλά πριν προλάβει να απομακρυνθεί βρέθηκε με χειροπέδες. Ο 28χρονος επίδοξος κλέφτης αποδείχθηκε ατζαμής, καθώς δεν υπολόγισε ότι ο ναός, στον οποίο εισέβαλε με σκοπό την κλοπή, διέθετε συναγερμό.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 22:00 το βράδυ, στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Χωστού, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, ο 28χρονος Έλληνας πήγε στην εκκλησία και άρπαξε 200 ευρώ.

Ωστόσο, η παρουσία του στην εκκλησία ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού και άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν τον 28χρονο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις