Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Την ώρα της βάπτισης συνέβαιναν πράγματα που έμελλε να τους σοκάρουν! Οι εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσουν (Βίντεο)

Ηράκλειο: Την ώρα της βάπτισης συνέβαιναν πράγματα που έμελλε να τους σοκάρουν! Οι εικόνες που δύσκολα θα ξεχάσουν (Βίντεο)

Σε εφιάλτη κατέληξε η βάφτιση του παιδιού τους για ένα νεαρό ζευγάρι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι από το μυστήριο, αντίκρυσε τεράστιες καταστροφές στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους, εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού και αφού εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο αντίκα, βάρος 500 κιλών, το κατέβασαν από τον τρίτο όροφο, σπρώχνοντάς το, με αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα μαρμάρινα σκαλιά της πολυκατοικίας, αλλά και τμήματα από τους τοίχους!

Το χρηματοκιβώτιο ήταν κλειδωμένο και ευτυχώς άδειο, όμως αυτό οι δράστες δεν το γνώριζαν όταν με μανία το έριχναν από τις σκάλες, με σκοπό να το βγάλουν στον κήπο και να το σύρουν στο όχημά τους!

Ο τρόπος δράσης των δραστών δείχνει ότι ήταν αποφασισμένοι να αρπάξουν το βαρύ παλιό χρηματοκιβώτιο πιστεύοντας ότι περιείχε πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα, ενώ σίγουρα φαίνεται ότι γνώριζαν όχι μόνο την ύπαρξή του, αλλά και το γεγονός της προγραμματισμένης βάπτισης!

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου εξετάζει ήδη βιντεοληπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της και έτσι θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

Πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις