Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τραγικό φινάλε στις Γούβες – Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του 35χρονου

Ηράκλειο: Τραγικό φινάλε στις Γούβες – Η θάλασσα ξέβρασε το πτώμα του 35χρονου

Η θάλασσα ξέβρασε τη σορό του 35χρονου Σλοβάκου που παρασύρθηκε χθες από τα δυνατά ρεύματα στη θάλασσα των Γουβών στο Ηράκλειο.

Σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι έρευνες από τις αρχές για τον εντοπισμό του άτυχου άνδρα στις οποίες συμμετείχαν άνδρες του λιμενικού σώματος, η πυροσβεστική αλλά και εθελοντές.

Στις 6.30 περίπου το πρωί, η χερσαία δύναμη εντόπισε το άψυχο σώμα του 35χρονου το οποίο είχε σφηνωθεί σε βράχια στην περιοχή των Γουβών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 6 το απόγευμα όταν ο 35χρονος Σλοβάκος μαζί με την σύζυγό του και δύο ακόμα άτομα βούτηξαν στη θάλασσα, αγνοώντας τα 7 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύζυγός του, αμέσως τους παρέσυραν τα ρεύματα προς τα βράχια ωστόσο ευτυχώς γλίτωσαν με κάποιες αμυχές. Την ίδια ώρα, τόσο η ίδια όσο και τα δύο άτομα που ήταν μαζί της δήλωσαν στις αρχες πως είδαν τον 35χρονο να είναι μπρούμυτα στη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού, η οποία διήρκησε έως το βράδυ, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα εξαιτίας και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις