Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τρεις νεαροί είχαν ρημάξει τα κοτέτσια – 160 κότες και 25 κουνέλια η λεία τους

Ηράκλειο: Τρεις νεαροί είχαν ρημάξει τα κοτέτσια – 160 κότες και 25 κουνέλια η λεία τους
Φωτογραφία αρχείου Intime

Τρεις νεαροί από την ενδοχώρα του Ηρακλείου, δεν είχαν αφήσει κοτέτσι για κοτέτσι απείραχτο σύμφωνα με τις κατηγορίες με τους ίδιους ωστόσο να αρνούνται με σθένος ότι είναι κλεφτοκοτάδες.

Πάντως, σε αντίθεση με την πασίγνωστη διαφήμιση και την μνημειώδη επ’ αυτοφώρω σύλληψη του κλεφτοκοτά από το όργανο της τάξης, στην συγκεκριμένη δικογραφία, η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να κατέληξε στους τρεις νεαρούς με βάση, όπως αναφέρεται, την αξιοποίηση πληροφοριών, ανώνυμα τηλεφωνήματα, τον τρόπο δράσης αλλά και τη χωρική κατανομή των παράνομων ενεργειών όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Στους τρεις φίλους αποδίδεται ότι είχαν κλέψει σχεδόν 160 κότες από διάφορα κοτέτσια, συν 25 κουνέλια. Τις 95 κότες φέρονται να τις έκλεψαν από τον ίδιο άνθρωπο, σε δύο διαφορετικές φάσεις. Μετά την πρώτη κλοπή, ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να εγκαταστήσει στο κοτέτσι, σε μη εμφανές σημείο, κάμερα ασφαλείας. Έτσι τη δεύτερη φορά που οι δράστες επισκέφθηκαν τον χώρο του, η κάμερα κατέγραψε τον σωματότυπο και τις κινήσεις τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον της δικαιοσύνης εκκρεμεί. Πάντως και οι τρεις επιμένουν ότι δεν είναι οι δράστες και μάλιστα ο ένας υποστηρίζει ότι επειδή ήταν ζωηρός από μικρός, οι χωριανοί τον βάζουν άδικα στο στόμα τους και τον στοχοποιούν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις