Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ηράκλειο: «Τρελό» κορονοπάρτι στην παραλιακή – «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας» (video)

Ηράκλειο: «Τρελό» κορονοπάρτι στην παραλιακή – «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας» (video)

Τα κορονοπάρτι δεν έχουν τελειωμό! Πλήθος νεαρών ξεφάντωσαν άλλη μια νύχτα στην παραλιακή του Ηρακλείου Κρήτης.

Νέοι και νέες στο κορονοπάρτι διασκεδάζουν σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλον, κρατώντας ένα ποτό στο χέρι. Παράλληλα λικνίζονται στον ρυθμό της εκκωφαντικής μουσικής την ώρα που οι κάτοικοι της περιοχής τραβάνε το δικό τους ολονύχτιο μαρτύριο, όπως σημειώνει το cretapost.

 

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου της παραλιακής, ο οποίος δήλωσε πως αναγκάστηκε να φιλοξενηθεί σε άλλο σπίτι για να μπορέσει να κοιμηθεί…

Σύσκεψη μετά τις καταγγελίες των κατοίκων

«Οι κάτοικοι με έγγραφη αναφορά τους σε Αστυνομία και Δημοτική Αστυνομία, εκφράζουν την αγανάκτηση και την απόγνωση τους, για ό,τι συμβαίνει τις νυχτερινές και μεταμεσονύχτιες ώρες. Τονίζουν ότι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Η Αναφορά πήγε στον Εισαγγελέα και στο Λιμενικό, στην Αστυνομία και σε εμάς. Στην Υπηρεσία μας για το θέμα αυτό συγκλήθηκε σύσκεψη την προηγούμενη Πέμπτη – μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα, με στόχο να λυθεί το πρόβλημα από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, εξακριβώνοντας το αληθές όσων καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αλλά και στοχεύοντας στην απόφαση για προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα», υπογράμμισε ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου, Μαρίνος Παττακός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις