Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ηράκλειο: Τσαντάκηδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε κλοπή από αυτοκίνητο γυναίκας

Ηράκλειο: Τσαντάκηδες ξεπέρασαν τον εαυτό τους σε κλοπή από αυτοκίνητο γυναίκας

Οι τσαντάκηδες στο Ηράκλειο έστησαν σχέδιο και κατάφεραν να παγιδέψουν την οδηγό και να φύγουν με την τσάντα της. Αίσθηση από την κλοπή που σημειώθηκε…

Η άτυχη γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητό της, στο Ηράκλειο και έβαλε την τσάντα στο κάθισμα του συνοδηγού. Χωρίς να το καταλάβει και χωρίς να το υποψιαστεί, βρέθηκε απέναντι σε τσαντάκηδες που είχαν σκεφτεί τον τρόπο που θα την παγίδευαν. Τα κατάφεραν με την κλοπή που σημειώθηκε στην καρδιά της πόλης να προκαλεί αίσθηση. Οι δράστες κατάφεραν να χαθούν στα στενά της περιοχής, με την αστυνομία να εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να φτάσει στα ίχνη τους.

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς οι τσαντάκηδες στο Ηράκλειο καθώς δεν διστάζουν να κλέψουν την τσάντα και από αυτοκίνητο στο οποίο υπάρχουν μέσα επιβάτες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας γυναίκας οδηγού που έπεσε θύμα κλοπής την ώρα που εκείνη βρισκόταν μέσα στο ΙΧ της.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, μία 58χρονη γυναίκα βρισκόταν το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Μαϊου του 2023 μέσα στο αυτοκίνητό της και είχε παρκάρει σε δρόμο στο Ηράκλειο.

Τότε, την πλησιάζουν δύο άτομα με το ένα να πηγαίνει στο παράθυρο του οδηγού και να της πιάνει την κουβέντα ζητώντας της δήθεν πληροφορίες.

Ο δεύτερος πηγαίνει από την πλευρά του συνοδηγού και από το ανοιχτό παράθυρο κλέβει με αστραπιαίες κινήσεις την τσάντα της. Στη συνέχεια και οι δύο δράστες έγιναν καπνός με την 58χρονη να ειδοποιεί την αστυνομία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις