Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: Βέβηλοι έβαλαν φωτιά σε εκκλησία – Έγραψαν “ο Αλλάχ είναι μεγάλος” [pics]

Άγνωστοι έβαλαν τα ξημερώματα φωτιά στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου που βρίσκεται στο δρόμο Λαγολιού - Κλήματος και έκαψαν  ένα μέρος του τέμπλου, μαζί με εικόνες.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε περαστικός που είδε τη φωτιά, κάλεσε βοήθεια από το χωριό και την έσβησαν.
Μάλιστα οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους  στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “e-mesara.gr” πήραν εκκλησιαστικά βιβλία, τα άλειψαν πιθανόν με λάδι και τους έβαλαν φωτιά πίσω από το τέμπο μέσα το Ιερό του Ναού.

Η βεβήλωση του Ιερού Ναού έγινε από τις 3:00 έως τις 5:00 το απόγευμα, σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές.

Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου

πηγή: e-messara

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα