Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο για τη δολοφονία αυτού του λυκόσκυλου – Το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη του

Ηράκλειο: Βίντεο ντοκουμέντο για τη δολοφονία αυτού του λυκόσκυλου – Το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη του

Το λυκόσκυλο έφαγε τη φόλα και βρήκε φρικτό θάνατο στο Ηράκλειο. Τα όσα είχαν συμβεί νωρίτερα, αποκαλύπτονται από βίντεο ντοκουμέντο…

«Ντοκουμέντα» για το άτομο που δηλητηρίασε τον «Μπλε», το σκυλί του, στο Ηράκλειο, το βράδυ του Σαββάτου, προσκόμισε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του άτυχου τετράποδου που ξεψύχησε μαρτυρικά από την ισχυρότατη φόλα που έφαγε κατά τον καθιερωμένο περίπατο, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Το έγκλημα ήταν κατά συρροή αφού την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στην ίδια περιοχή δηλητηριάστηκε και το σκυλί της γειτόνισσας του. Ο κ. Γιάννης Μπικάκης, παρά το σοκ και την στεναχώρια του για το φρικτό τρόπο με τον οποίο έχασε το σκυλί του, ένα εκπαιδευμένο 8χρονο Γερμανικό ποιμενικό, δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει δικαστικά τους υπαίτιους  μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ήδη ο κ. Μπικάκης μετέβη στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπέβαλε σχετική μήνυση, ενώ όπως είπε, ανάλογη μήνυση υποβλήθηκε και από την ιδιοκτήτρια του δεύτερου σκυλιού που θανατώθηκε στην περιοχή. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στην Αστυνομία κατατέθηκε και βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο, όπως υποστηρίζει, καταγράφεται το πρόσωπο του δράστη ενώ ρίχνει τις φόλες στο δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι του.

Σε αυτό το δρόμο ήταν και ο τελευταίος περίπατος του «Μπλε», πριν ξεψυχήσει. Με το άτομο αυτό ο κ. Μπικάκης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο την προηγούμενη ημέρα, την Παρασκευή. Είχε βγάλει τον «Μπλε» βόλτα μαζί με το μικρότερο σκυλάκι της οικογένειας. Ήταν σταματημένος σε ένα μηχανάκι. Τον έβλεπε πρώτη φορά. Στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε δουλειά να είναι… Παρ’ όλα αυτά, για να μην τον ενοχλήσει με την παρουσία των σκυλιών, τράβηξε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το κακό συνέβη την επόμενη ημέρα. Ο «Μπλε» έκανε βόλτα χωρίς λουρί καθώς ήταν εκπαιδευμένος. Αφηρημένος ο ιδιοκτήτης, δεν παρατήρησε ότι ο «Μπλε» είχε σταματήσει στο σημείο που την προηγούμενη ημέρα είχε σταματήσει ο άγνωστος με το μηχανάκι. Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Όταν συνέβη πλέον το κακό, άρχισε να συνδυάζει πρόσωπα, γεγονότα, ώρες.

Όπως λέει στο cretalive.gr, η κάμερα ασφαλείας βλέπει στο δρόμο όπου ήταν ο τύπος με το μηχανάκι. Από την Παρασκευή μέχρι και το Σάββατο που συνέβη το κακό, δεν υπήρξε καμία άλλη κίνηση. Ο μοναδικός που βρέθηκε στο σημείο ήταν αυτός ο άγνωστος. «Φαίνεται ξεκάθαρα η κίνηση του που πετούσε τις φόλες» περιγράφει. Στο βίντεο όμως καταγράφονται και άλλα πράγματα όπως και η συνάντηση του με έτερο πρόσωπο που έχει σχέση με την περιοχή.

Στο βιντεοληπτικό υλικό καταγράφεται ξεκάθαρα ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο ύποπτος, σύμφωνα με τον κ. Μπικάκη. Στην περιοχή μετέβη τη Δευτέρα, κατόπιν δικής του κλήσης, η θηροφυλακή και η σάρωση της περιοχής εντόπισε συγκεκριμένα ευρήματα, ισχυρότατες φόλες, όπως είπε, ικανές να σκοτώσουν …ελέφαντα. Μάλιστα, τα δηλητηριασμένα δολώματα είχαν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία.

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη θλίψη του για την απώλεια του «Μπλε», ενός εξαιρετικού σκυλιού, το οποίο αγαπούσαν όλοι στην περιοχή. Τα παιδιά του δεν ξέρουν ακόμα την αλήθεια και συνέχεια ψάχνουν τον φίλο τους. Από την άλλη, εμφανίζεται αποφασισμένος να το φθάσει μέχρι τέλους μέχρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι εμπλέκονται.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις