Συμβαίνει τώρα:
Τοπικά Νέα

Ηράκλειο: ”Βροχή” τα πρόστιμα για το κάπνισμα!

Στο στόχαστρο της δημοτικής αστυνομίας από καφετέριες μέχρι κομμωτήρια...

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι ιδιοκτήτες καφενείων, καφετεριών, κέντρων εστίασης αλλά και κομμωτηρίων με τα “μπιλιετάκια” που έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται από τη Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου σχετικά με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Με τα πρόστιμα αυτά να αγγίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα 600 ευρώ σε περιόδους οικονομικής κρίσης, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων αυτών σηκώνουν τα χέρια ψηλά καθώς, όπως λένε, από τη μια αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά των κλήσεων αφού ο τζίρος τους έχει πέσει κατακόρυφα και από την άλλη δεν μπορούν να απαγορεύσουν στον πελάτη να μην καπνίσει, με το φόβο να χάσουν και τη λιγοστή πελατεία που τους έχει απομείνει.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τις τελευταίες ημέρες, στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποιούνται τόσο στο κέντρο του Ηρακλείου όσο και στα περίχωρα, οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας έχουν βεβαιώσει δεκάδες πρόστιμα, με τους ιδιοκτήτες των κέντρων εστίασης να κάνουν λόγο για ένα «απαράδεκτο» μέτρο, το οποίο η κυβέρνηση έθεσε σε εφαρμογή όχι για να προστατεύσει την υγεία των πολιτών, αλλά καθαρά για εισπρακτικούς λόγους, με σκοπό δηλαδή να αυξήσει τα έσοδά της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα