Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Ήθελα να προσφέρω στην 10χρονη” – Οι δηλώσεις της κοκκινομάλλας μέσα από τη φυλακή

“Ήθελα να προσφέρω στην 10χρονη” – Οι δηλώσεις της κοκκινομάλλας μέσα από τη φυλακή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Επιμένει ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στην 10χρονη, την οποία άρπαξε και κράτησε για 44 ώρες μακριά από την οικογένειά της, κλεισμένη σε ένα διαμέρισμα στην Καλαμαριά.

Τα όσα έχει περιγράψει το 10χρονο κορίτσι, για αυτά που έγιναν μέσα στο διαμέρισμα, προκαλούν φρίκη. Η ίδια η 33χρονη ωστόσο λέει και ξαναλέει ότι απλώς… ήθελε να προσφέρει στο παιδί.

Μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα που κρατείται η 33χρονη μίλησε στο LIVE NEWS, προσπαθώντας αρχικά, να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της. 

“Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;”

Και συνεχίζει: “Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια”.

Ο πρώην σύζυγός της όμως έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας όπως λέει να προστατέψει το παιδί του. 

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο κ. Ανάσογλου.

Click4More: Η 10χρονη μίλησε με ονόματα και “καίει” την κοκκινομάλλα

Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι οι λεπτομέρειες που θυμήθηκε και περιέγραψε στις Αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε. 

“Μου είπε ότι ”θα κάνουμε μπάνιο τώρα”, αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή”

Σε ερώτηση για το αν άκουσε τι είπαν, απάντησε:

“Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε ”τόσα πολλά λεφτά” και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα”

Σε ερώτηση για τον αν παρατήρησε κάτι πάνω στην επιταγή, είπε:

“Όχι, δεν είδα ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα”

Κι ενώ η 10χρονη φαίνεται να περιγράφει ότι η 33χρονη της έβαψε το πρόσωπο χωρίς τη θέλησή της και την κακοποίησε, η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. 

“Η 10χρονη η οποία έμεινε δυόμιση μέρες μαζί της και έδειχνε ευχαριστημένη, ικανοποιημένη διότι έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν, έβγαλαν αυθόρμητα σέλφι όταν είχαν χρησιμοποιήσει μακιγιάζ και ρουζ στα μάγουλα χωρίς πρόθεση εκ μέρους της εντολεώς μου να βλάψει την ανήλικη”.

Η 33χρονη ζήτησε να μην κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισής της εκτιμώντας ότι σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Πηγή: MEGA

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις