Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού σε 74 άτομα

Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας: Αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού σε 74 άτομα

Δειγματοληπτικά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, σε συνολικά 74 υπαλλήλους, ψαράδες και αλιεργάτες στην Ιχθυόσκαλα Χαλκίδας πραγματοποίησε χθες διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΑΕ (ΟΚΑΑ ΑΕ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενήργησε η εντεταλμένη ομάδα ειδικών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ήταν όλα αρνητικά. Υπενθυμίζεται πως ο ΟΚΑΑ ΑΕ διαχειρίζεται συνολικά 11 Ιχθυόσκαλες σε ολόκληρη την χώρα.

Όπως τόνισε ο Απόστολος Αποστολάκος, διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ: “Για όλους εμάς στον ΟΚΑΑ ΑΕ, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, η υγεία αποτέλεσε αδιαπραγμάτευτο παράγοντα. Πάντοτε σεβόμενοι τους εργαζομένους, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους εμπόρους, τις επιχειρήσεις-πελάτες και το καταναλωτικό κοινό. Λάβαμε και έκτοτε εφαρμόζουμε ιδιαίτερα αυστηρά προστατευτικά μέτρα αναφορικά με την αποτροπή της εξάπλωσής της πανδημίας:

Από την χρήση προστατευτικών μασκών και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας του προσωπικού, μέχρι προστατευτικά γάντια, τζελ απολύμανσης κ.ο.κ. Παράλληλα, πραγματοποιούμε ενδελεχείς απολυμάνσεις των εγκαταστάσεών μας σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σε καθημερινή βάση πραγματοποιούνται θερμομετρήσεις στις εισόδους, αλλά και διαρκείς ενημερώσεις του προσωπικού μας. Μέχρι σήμερα, είμαστε στην ευτυχή θέση να έχουμε αποφύγει επώδυνες, μα και επικίνδυνες καταστάσεις, διασφαλίζοντας παράλληλα την αδιατάρακτη συνέχιση της λειτουργίας των εγκαταστάσεών μας, και κατ’ επέκταση την τροφοδοσία του συνόλου της ελληνικής αγοράς με φρέσκα, ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις