Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Και οι Κρητικοί στους δρόμους για το κλείσιμο της ΕΡΤ – Αποδοκίμασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το PrismaNews
ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Όχι στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης λένε απόψε οι φορείς και οι κάτοικοι του Ηρακλείου οι οποίοι συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που γίνεται στη σκιά της απόφασης της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, η οργή και αγανάκτηση κυριαρχεί, με τους τοπικούς φορείς, τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης και απλούς πολίτες να ζητούν την απόσυρση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου και την επαναλειτουργία των προγραμμάτων της ΕΡΤ, της ΕΡΑ αλλά και του συνόλου των δραστηριοτήτων του οργανισμού.

Ένταση προκλήθηκε όταν έφτασε στην πλατεία κλιμάκιο με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους.

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Το συλλαλητήριο γίνεται στην πλατείας Ελευθερίας του Ηρακλείου και συμμετέχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθώς από την πρώτη στιγμή έχει εκδηλωθεί ένα κύμα συμπαράστασης της κοινωνίας προς τους εργαζόμενους.
Ψηφίσματα, ομιλίες και αντιδράσεις υπάρχουν απέναντι στην πραξικοπηματική απόφαση -όπως την χαρακτήρισαν- της κυβέρνησης, για τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ, στερώντας από τους πολίτες το δικαίωμα στην ενημέρωση μέσα από τον δημόσιο φορέα.

Την ίδια ώρα, εντυπωσιακή είναι και η πορεία του ΠΑΜΕ, η οποία γίνεται με τη συμμετοχή εκατοντάδων μελών του, τα οποία αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κορνάρου, πέρασαν από την πλατεία Ελευθερίας και κατευθύνονται προς τα γραφεία της τοπικής ΕΡΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Για “ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις” μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΕΤ3 – BINTEO

Μυτιλήνη: Ο ΟΤΕ έκοψε τα τηλέφωνα της ΕΡΑ Αιγαίου

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ3 – Δείτε live εικόνα

Στο πόδι η Κομοτηνή για το κλείσιμο της ΕΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Εκοψαν τα τηλέφωνα στο κτίριο της ΕΡΑ στο Δασύλλιο

Σίγησε η ΕΡΑ Ηρακλείου μετά από 41 χρόνια

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε