Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Η επέλαση του χιονιά στην Κρήτη – Οι εικόνες της κακοκαιρίας [pics]

ΦΩΤΟ από flashnews.gr
ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς βρίσκεται η Κρήτη με ισχυρές καταιγίδες, βοριάδες και χιονοπτώσεις ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές να συνθέτουν ένα άκρως χειμωνιάτικο σκηνικό σε ολόκληρο το νησί. Το νέο κύμα κακοκαιρίας…

βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους μετεωρολόγους να κάνουν λόγο για ακραία καιρικά φαινόμενα, που θα διαρκέσουν μέχρι και την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, ωστόσο οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αλυσίδες.

Σε όλο το μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου έχουν αναπτυχθεί μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας και των δήμων προκειμένου να παραμείνουν ανοικτοί οι δρόμοι. Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή της Κισσάμου, ενώ στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου αναφέρθηκαν καταπτώσεις βράχων και χωμάτων.

Στο μεταξύ κεραυνός που έπεσε στον αναμετοδότη της Digea στα Κοτσιφιανά του Δήμου Πλατανιά έχει αφήσει χωρίς τηλεοπτική σήμα μεγάλες περιοχές στα δυτικά του Δήμου όπως οι Βουκολιές, το Κολυμπάρι και αλλού. Απο τον Δήμο ενημερώθηκε η εταιρεία και η ΔΕΗ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες οι τεχνικοί της Digea θα μεταβούν πρώτα στις κεραίες της Μαλάξας προκειμένου να επιδιορθώσουν βλάβες λόγω των κεραυνών.

Πηγή: ekriti.gr, flashnews.gr

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε