Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Καιρός – Κρήτη: Ο χιονιάς σφυροκοπά με μανία το νησί (pics, video)

Καιρός – Κρήτη: Ο χιονιάς σφυροκοπά με μανία το νησί (pics, video)

Και στην Κρήτη είναι σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Χιόνια στα ορεινά του νησιού, ενώ η Τροχαία συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις.

Σε όλη την Κρήτη είναι πλέον αισθητή η ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με έντονες βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις, αλλά και έντονη χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά του νησιού.

Το «χτύπημα» της Μήδειας έθεσε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες σε συναγερμό, ενώ συνεχείς είναι οι εκκλήσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, σημειώνει το Cretalive.

Υπενθυμίζεται ότι με αποφάσεις των αντιπεριφερειαρχών Ρεθύμνου, Χανίων και Ηρακλείου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΔΕΝ θα λειτουργήσουν έως και την Τετάρτη (17.02.2021).

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, επισημαίνει ότι λόγω της χιονόπτωσης απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου.

Καιρός – Το έστρωσε στα Ανώγεια

Πυκνή χιονόπτωση παρατηρείται τις τελευταίες ώρες και στην περιοχή των Ανωγείων, με τον Δήμαρχο, Σωκράτη Κεφαλογιάννη, να μεταφέρει τις εικόνες μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

Προσοχή εφιστά με ανακοίνωσή του κι ο Δήμαρχος Αποκόρωνα, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, με αφορμή την κακοκαιρία που πλήττει την ευρύτερη περιοχή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις