Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός – Λήμνος: Λευκό τοπίο από σφοδρή χαλαζόπτωση, σταμάτησαν οδηγοί σε δρόμους του νησιού

Καιρός – Λήμνος: Λευκό τοπίο από σφοδρή χαλαζόπτωση, σταμάτησαν οδηγοί σε δρόμους του νησιού

O καιρός έδειξε τα δόντια του, στους κατοίκους του νησιού. Η Λήμνος αισθάνεται τον φετινό χειμώνα με την θερμοκρασία τις τελευταίες μέρες να πέφτει και το κρύο να είναι τσουχτερό…

Η Λήμνος ντύθηκε στα λευκά από σφοδρή χαλαζόπτωση που αν και δεν κράτησε πολύ, ήταν αρκετή για να αλλάξει το σκηνικό στο νησί. Το χαλάζι κάλυψε μια σειρά από δρόμους, με πολλούς οδηγούς να αναγκάζονται να σταματήσουν για να αποφύγουν ένα πιθανό ατύχημα.

Ένα έντονο καιρικό φαινόμενο καταγράφηκε χθες τη νύχτα στη Λήμνο (24-11-2022), με αστραπές, βροντές, νεροποντή και χαλαζόπτωση. Το φαινόμενο αν και δεν κράτησε πολλή ώρα, προκάλεσε ανησυχία σε όσους βρέθηκαν στην ανηφόρα του Κορνού, καθώς η χαλαζόπτωση ήταν τόση που κατάφερε να το «στρώσει» μέσα σε ελάχιστα λεπτά, αναγκάζοντας τους οδηγούς να ακινητοποιήσουν για λίγο τα οχήματα τους.

Αλλά και σήμερα το πρωί, χαλάζι υπήρχε στη άκρη του οδοστρώματος. Δείτε τις εικόνες του limnosfm100.gr…

Για σήμερα, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις