Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Καιρός – Μύκονος: Survivor για τουρίστες στη Μικρή Βενετία

Καιρός – Μύκονος: Survivor για τουρίστες στη Μικρή Βενετία

Η Μύκονος δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία Bettina που έφερε πλημμύρες και προβλήματα στο νησί. Τουρίστες στη Μικρή Βενετία, έζησαν σκηνές που παραπέμπουν σε Survivor…

Η Μύκονος και η Μικρή Βενετία προσπαθούν να επιστρέψουν στην ομαλότητα μετά την κακοκαιρία Bettina. Ο καιρός έχει βελτιωθεί και τα νερά απομακρύνονται από δρόμους και πεζοδρόμια που πλημμύρισαν. Ωστόσο μια σειρά από εικόνες δείχνουν τι πέρασαν κάτοικοι και τουρίστες σε δρόμους και σοκάκια του νησιού. Βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και γίνονται viral. 

Στο βίντεο του Mykonos Live TV θα δείτε μια Αμερικανίδα τουρίστρια να προσπαθεί να διασχίσει ένα στενό δρομάκι στην Μικρή Βενετία.

Η βροχόπτωση το μετέτρεψε σε… στίβο μάχης που θύμιζε Survivor και για να το διασχίσει χρειάστηκε να κάνει ακροβατικά όπως και ο άνδρας που την συνόδευε.

Από την δυνατή βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Νοεμβρίου το νησί, η διάσημη Μικρή Βενετία μετατράπηκε σε πισίνα καθώς το νερό κάλυψε την περιοχή χωρίς να έχει δρόμο διαφυγής.

Στο Παλιό Λιμάνι γκρεμίστηκε τοίχος προκαλώντας υλικές ζημιές, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στον Γυαλό, η παραλία γέμισε με ξύλα και σκουπίδια που ξέβρασε η θάλασσα ενώ η λάσπη και τα νερά έφτασαν μέχρι το δημαρχείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις