Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καιρός – Μύκονος: Υδροστρόβιλος και πλημμύρες στα Ματογιάννια

Καιρός – Μύκονος: Υδροστρόβιλος και πλημμύρες στα Ματογιάννια

Η κακοκαιρία δείχνει τα «δόντια» της σε πολλές περιοχές της χώρας και καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την Μύκονο και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια, τα οποία «βούλιαξαν». 

Η κακοκαιρία «χτύπησε» τη Μύκονο με ισχυρές καταιγίδες και εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων τα σοκάκια στα Ματογιάννια «βούλιαξαν», ενώ καταγράφηκε και ένας υδροστρόβιλος στην περιοχή του Καλαφάτη. 

Τοπικά ΜΜΕ μάλιστα αναφέρουν ότι οι καταστηματάρχες βίωσαν στιγμές αγωνίας, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε Βενετία.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (23.08.2022) η πορεία της κακοκαιρίας αξιολογήθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, υπό τον Υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη. Κατά την σύσκεψη, επισημάνθηκε ότι η κακοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα ενταθεί μέχρι και την Παρασκευή (26.08.2022). 

Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου, προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους προβλέπονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα (εκτός από τα Δωδεκάνησα) και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Με πληροφορίες από mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις