Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Προβλήματα και μοναδικές εικόνες στα χιόνια – Χωρίς ρεύμα περιοχές στο Πήλιο και τον Βόλο [pics]

Καιρός: Προβλήματα και μοναδικές εικόνες στα χιόνια – Χωρίς ρεύμα περιοχές στο Πήλιο και τον Βόλο [pics]

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Θεσσαλίας. Τα πάντα λευκά σε Λάρισα, Βόλο, Πήλιο και Τρίκαλα…

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση φαίνεται πως αντιμετωπίζουν περιοχές της Μαγνησίας εξαιτίας της κακοκαιρίας, καθώς χωρίς ρεύμα έχουν μείνει οικισμοί του Πηλίου, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα.

Στην περιοχή του Βόλου προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αγία Παρασκευή, αλλά και στην Πλατεία Χρυσοχοΐδη, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν για την αποκατάσταση των βλαβών.

Ο Υπεύθυνος του ΔΕΔΔΗΕ Μαγνησίας Αχιλλέας Τσιργούλας ξεκαθάρισε ότι «οι βλάβες οφείλονται σε πτώσεις κλαδιών πάνω στις γραμμές ηλεκτροδότησης. Το Πήλιο είναι ένα δύσκολο μέρος και χρειαζόμαστε χρόνο. Μέχρι το μεσημέρι εκτιμώ ότι θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό. Τα συνεργεία μας επιχειρούν από χθες το βράδυ υπό αντίξοες συνθήκες. Θα παρουσιαστούν κι άλλες μικροδιακοπές μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Να είστε σίγουροι οτι όλη η δύναμη του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρεί για να αποκαταστήσει τις βλάβες.»

Στιγμιότυπα από τον χιονισμένο Βόλο

Χιόνια σε Λάρισα και Ελασσόνα

«Βουτηγμένο» στο χιόνι παραμένει το Λιβάδι Ελασσόνας. Νωρίτερα το θερμόμετρο έδειχνε – 7 βαθμούς Κελσίου, με το λευκό να κυριαρχεί παντού.

Χαρακτηριστικό το βίντεο και οι εικόνας που αναρτήθηκαν από την Πρωινή Εφημερίδα Λιβαδίου…

Η χιονόπτωση της νύχτας «έντυσε» στα λευκά και την πόλη της Λάρισας.

Οι δρόμοι παραμένουν καθαροί το πρωί της Παρασκευής, όμως οι στέγες και τα οικόπεδα έχουν κρατήσει χιόνι «χαρίζοντας» τις παρακάτω εικόνες…

Μαγικές εικόνες στα Μετέωρα

Μπορεί η χιονόπτωση και η παγωνιά να έχει δημιουργήσει προβλήματα στην περιοχή ωστόσο εκτός από προβλήματα έχει δημιουργήσει και μια μαγική εικόνα στους βράχους των Μετεώρων.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, επιτρέπεται και πάλι η κυκλοφορία των φορτηγών στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών

Η κίνηση των φορτηγών είχε απαγορευθεί χθες λόγω του χιονιού.

Πηγή: thenewspaper.gr, stagonnews.gr, larissanet.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις