Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: ”Σαρώνει” την επαρχία το φαινόμενο ”Μέδουσα” – Προβλήματα σε καλλιέργειες [pics & vids]

Καιρός: ”Σαρώνει” την επαρχία το φαινόμενο ”Μέδουσα” – Προβλήματα σε καλλιέργειες [pics & vids]

Ξεκίνησε να ”σαρώνει” την επαρχία το φαινόμενο ”Μέδουσα”, το οποίο φέρνει μαζί του καταιγίδες, χαλάζι και εκατοντάδες κεραυνούς. Ήδη σε μια σειρά πόλεις έχουν καταγραφεί πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές και σε αγροτικές καλλιέργειες. 

Χαλάζι και ισχυροί άνεμοι στο Αγρίνιο – Προβλήματα στις καλλιέργειες

Στο Αγρίνιο οι βροχές συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι σύμφωνα με το agriniotimes.gr παρασέρνουν ότι βρουν στο διάβα τους.

Στην περιοχή υπήρξε και χαλαζόπτωση η οποία διήρκησε λίγα λεπτά, ήταν όμως αρκετή για να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε αμπελοκαλλιέργειες αλλά και σε κηπευτικά, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση, όπως μετέδωσε το agriniosite.gr.

”Άνοιξαν οι ουρανοί” και στην Λάρισα

Οι ουρανοί ”άνοιξαν” και στην Λάρισα ενώ αστραπές και κεραυνοί πέφτουν… σωρηδόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliatv.gr, η οδήγηση στον δρόμο Λάρισας-Τρικάλων είναι επικίνδυνη καθώς δεν υπάρχει καλή ορατότητα και ειδικά στο κομμάτι Κουτσόχερο – Ζάρκο αρκετοί οδηγοί έχουν σταματήσει τα οχήματά τους με αποτέλεσμα να έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά 

Λίμνη… Πτολεμαΐδα

Αρκετά προβλήματα και στην Πτολεμαΐδα από την κακοκαιρία. Πολλά σπίτια πλημμύρισαν ενώ οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

πηγή βίντεο: kozan.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε