Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καιρός: Σοβαρά προβλήματα στη Φθιώτιδα! Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό

Καιρός: Σοβαρά προβλήματα στη Φθιώτιδα! Διακόπηκε η κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Φθιώτιδα, με τη βροχόπτωση να έχει δημιουργήσει ποταμούς κόβοντας την συγκοινωνία τουλάχιστον σε δύο σημεία.

Πριν μισή ώρα ξεχείλισε χείμαρρος στο ύψος του χωριού Αυλάκι ενδιάμεσα της Λαμίας με τη Στυλίδα και τα νερά έχουν καλύψει το οδόστρωμα της Παλιάς Εθνικής οδού Λαμίας – Λάρισας, με συνέπεια να κοπεί η κυκλοφορία σε δεκάδες νταλίκες που κινούνταν στο συγκεκριμένο δίκτυο. Ήδη η αστυνομία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο και την εκτρέπει στην εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Ακόμη στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Λιβαδειάς λίγο πριν το χωριό Αμφίκλεια, στο ύψος του οικισμού ‘Ανω Καλύβια, υλικά τα οποία μεταφέρθηκαν από χείμαρρο, έχουν μείνει στο οδόστρωμα και έχουν διακόψει την κυκλοφορία. Ήδη κινούνται μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Φθιώτιδας προς το συγκεκριμένο σημείο για να απελευθερώσουν το δρόμο όταν το επιτρέψουν συνθήκες.

Click4more: Καιρός: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη! Έρχεται κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας (Βίντεο)

Εξάλλου σε άλλες δύο περιοχές στη Δυτική Φθιώτιδα σημειώνονται παρόμοια προβλήματα τα οποία όμως ξεπεράστηκαν καθώς πρόκειται για δευτερεύον δίκτυο χωρίς σημαντικές επιπτώσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολιτική Προστασία της Φθιώτιδας, η διάρκεια του φαινομένου θα είναι μέχρι τις 20.00 το βράδυ συνιστώντας συγχρόνως τους οδηγούς να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί .

Click4more: Λάρισα: Καταστροφές από την κακοκαιρία στο Κιλελέρ! Ξηλώθηκαν μέχρι και σκεπές σε στάνες της περιοχής

Πώς θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα

Καιρός: Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τις Σποράδες, άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες στη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανώς τις Σποράδες, καθώς και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη Στερεά και κυρίως την Πελοπόννησο, θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην
υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ στην Κρήτη από τις μεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Θα πνέουν από βόρειες και βαθμιαία στα νότια από δυτικές
διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις