Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο με πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο με πτώσεις δέντρων σε αυτοκίνητα

Ο καιρός έδειξε τα δόντια του και στη Θεσσαλονίκη με πτώσεις δέντρων και καταστροφές σε αυτοκίνητα. Τι λέει ιδιοκτήτης για τις ζημιές…

Η κακοκαιρία προκάλεσε καταστροφές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας που έπεσαν δέντρα, κατέρρευσαν κάγκελα και πόρτες από την περίφραξη και καταστράφηκε μετρητής του φυσικού αερίου. Μάλιστα δέντρα έπεσαν και σε οχήματα.

Ο κ. Χάρης Παρτάλης, επαγγελματίας εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και κάτοικος της περιοχής αναφέρει στην karfitsa.gr πως «ευτυχώς λόγω της περασμένης ώρας δεν υπήρξαν θύματα». Το όχημα του ίδιου υπέστη ζημιές καθώς μετά τη 01:30 κατά τη διάρκεια των σφοδρών ανέμων έπεσε δέντρο πάνω στο ΙΧ του.

«Αυτό το φαινόμενο ούτε που ήλπιζα να το δω εγώ. Είμαστε από το 1965 εδώ. Ήταν ανεμοστρόβιλος και μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν όλα αυτά. Δόξα τω Θεώ έγινε βράδυ και δεν υπήρχαν άνθρωποι και παιδιά εκεί. Ευτυχώς που έγινε βράδυ και δεν είχαμε τα χειρότερα», αναφέρει και σημειώνει πως αναμένει στήριξη από το κράτος για τις καταστροφές που υπέστη.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής, κατέγραψαν εκείνα τα λεπτά εικόνες, από το πέρασμα των σαρωτικών ανέμων στη Θεσσαλονίκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις