Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Καιρός – Θεσσαλονίκη: Σε ποιους δρόμους υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας

Καιρός – Θεσσαλονίκη: Σε ποιους δρόμους υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας

Σε απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους προχώρησε η Τροχαία στην Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας και του χιονιού που πέφτει από το Σάββατο.

Με απόφαση λοιπόν της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι δρόμοι που έχουν κλείσει είναι:

• Από την 17.20 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ωραιοκάστρου – Μελισσοχωρίου.

• Από την 18.00 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό (02) Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

• Από την 20.30 ώρα της 20/01/2024 και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό Ξηροχωρίου – Προχώματος, στο τμήμα από τη διασταύρωση Βαθυλάκκου – Αγιονερίου έως τη συμβολή της με την Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Ξηροχωρίου, Δήμου Χαλκηδόνος.

• Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω του λοιπού οδικού δικτύου.

Το Σάββατο το βράδυ οδηγοί εγκλωβίστηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών. Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τα διόδια Στρυμονικού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ένα φορτηγό συγκρούστηκε με εκχιονιστικό μηχάνημα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, με αποτέλεσμα η Εθνική Οδός να κλείσει προσωρινά και στα δύο ρεύματα κάτι που έφερε τον αποκλεισμό οδηγών και επιβατών στα οχήματα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις