Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καιρός: Χιόνια, τσουχτερό κρύο και δρόμοι παγίδες στη Λέσβο – Αυτή είναι η εικόνα στα ορεινά – video

Καιρός: Χιόνια, τσουχτερό κρύο και δρόμοι παγίδες στη Λέσβο – Αυτή είναι η εικόνα στα ορεινά – video

Χιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά της Λέσβου ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα. H κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι πολύ καλή αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή…

Χιονίζει σε Αγιασο, Σκαλοχωρι, Βατουσα, Μεγαλωχορι, Παλαιοχωρι, Βαφειο, Αμπελικο, Λεπετυμνο, αλλά και χαμηλότερα ενώ σε περιοχές που ρίχνει χιονόνερο αναμένεται να το γυρίσει σύντομα σε χιόνι καθώς οι θερμοκρασίες θα πέσουν κι άλλο. Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

O δήμος Λέσβου με ανάρτηση του επισημαίνει: «Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα στην περιοχή του Ολύμπου, την περιοχή του Αμπελικού και το Σκαλοχώρι, παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι δρόμοι στις παραπάνω περιοχές παραμένουν ανοιχτοί αλλά για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων συστήνεται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου, υπό το συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας και του Αρμόδιου Αντιδημάρχου, Νίκος Καρασάββας, βρίσκονται ήδη σε ετοιμότητα για να επέμβουν όπου αυτό κριθεί αναγκαίο σε περίπτωση που τα φαινόμενα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.»

Προσοχή στο δρόμο Μ.Λίμνη – Αμπελικού . Δάφνη Αμπελικού (πριν από λίγο).

Gepostet von Σωματείο Εθελοντισμού Άμπελος am Samstag, 23. Februar 2019

Πηγή: lesvospost.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις