Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Κακοκαιρία ARIEL – Θεσσαλονίκη: Τζαμαρία έγινε θρύψαλα και τα σκουπίδια κάνουν «βόλτα» στους δρόμους

Κακοκαιρία ARIEL – Θεσσαλονίκη: Τζαμαρία έγινε θρύψαλα και τα σκουπίδια κάνουν «βόλτα» στους δρόμους
Φωτογραφία GRTimes.gr

Η κακοκαιρία ARIEL δείχνει «τα δόντια της» στη Θεσσαλονίκη, καθώς γκρεμίστηκε μια τζαμαρία καταστήματος ενώ τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο υπέστη ζημιές από δέντρο που έπεσε, την ώρα που τα σκουπίδια που συσσωρεύονται στους κάδους έχουν διασκορπιστεί στους δρόμους.

Οι ισχυροί άνεμοι και οι έντονες βροχοπτώσεις από την κακοκαιρία ARIEL έχουν προκαλέσει διαφόρων ειδών προβλήματα σε όλη τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, τα σκουπίδια «κόβουν βόλτες» στην οδό Δωδεκανήσου και τη Λεωφόρο Νίκης ενώ έχουν πέσει δέντρα σε αρκετούς δρόμους, που προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Στα Λαδάδικα έπεσαν μέχρι και οι κλειστές ομπρέλες ενώ οι ισχυροί άνεμοι γκρέμισαν τη τζαμαρία της πλαϊνής πρόσοψης ενός μαγαζιού με αθλητικά είδη και τα θρύψαλά της σκορπίστηκαν στο πεζοδρόμιο. Οι υπάλληλοι κατέβασαν τα στόρια.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται και νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (1.12.2022) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε άλλα σημεία της πόλης, με τις Αρχές να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις