Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κακοκαιρία Daniel – Σκιάθος: Ο δήμαρχος βουτάει στα λασπόνερα για να σώσει την αδερφή του

Κακοκαιρία Daniel – Σκιάθος: Ο δήμαρχος βουτάει στα λασπόνερα για να σώσει την αδερφή του

Η Σκιάθος συνεχίζει να μετράει τις πληγές που έφερε η κακοκαιρία Daniel με τις εικόνες από το νησί των Σποράδων να είναι καθηλωτικές. Ο δήμαρχος του νησιού έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του…

Η Σκιάθος βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και του Πλατανιά που δέχτηκε μεγάλο όγκο νερού και λάσπης. Ο δήμαρχος του νησιού πήρε μέρος στη δραματική διάσωση της αδερφής του. Βούτηξε στα λασπόνερα που όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, έφταναν μέχρι το λαιμό του.

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας που βρισκόταν μαζί με τα συνεργεία του Δήμου και της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε, πως κινδύνευε η ζωή της αδερφής του και άλλων επισκεπτών στον πρώτο όροφο της οικογενειακής του επιχείρησης.

Χωρίς να το σκεφτεί βούτηξε στα λασπόνερα και τα ορμητικά νερά και κατάφερε να φτάσει στο σημείο. Απεγκλώβισε την αδερφή του όταν ήδη το ύψος νερού είχε φτάσει το ενάμιση μετρο.

Τo βίντεο που δημοσίευσε το skiathoslife.gr τράβηξε τουρίστρια που διέμενε στην επιχείρηση δωματίων που διατηρεί η οικογένεια του Δημάρχου Σκιάθου η οποία και ακούγεται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις