Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μηνύματα του 112 για Εύβοια, Φθιώτιδα, Κυκλάδες, Μαγνησία και Σποράδες

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Μηνύματα του 112 για Εύβοια, Φθιώτιδα, Κυκλάδες, Μαγνησία και Σποράδες

Η κακοκαιρία Ελπίδα δοκιμάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τα ακόμα πιο δύσκολα να βρίσκονται μπροστά. Απανωτά μηνύματα του 112 σε κάθε γωνιά της χώρας…

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Μαγνησίας, των Σποράδων, της Φθιώτιδας, της Εύβοιας, των Βόρειων Κυκλάδων και της Λήμνου, προειδοποιώντας τους για έντονες χιονοπτώσεις το επόμενο 48ωρο και καλώντας τους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποίηση για έντονες χιονοπτώσεις στην περιοχή σας το επόμενο 48ωρο. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις. Χρησιμοποιείτε αντιολισθητικές αλυσίδες. Ακολουθείτε οδηγίες Αρχών.»

Σε μερική επιφυλακή τίθεται από σήμερα στις 22:00, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετεί στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, Αττικής, Μαγνησίας, Ευβοίας, Βοιωτίας, Κυκλάδων και νήσου Σκύρου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για όσο διάστημα αυτά εκδηλώνονται, σύμφωνα και με τις επικαιροποιημένες προβλέψεις της ΕΜΥ, όπως αναφέρει ανακοίνωση του το Πυροσβεστικό Σώμα. Παράλληλα σε αυξημένη ετοιμότητα παραμένει το προσωπικό των υπόλοιπων Πυροσβεστικών υπηρεσιών της χώρας.

Ακόμη, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνει συστάσεις στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις