Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Το παιδί δεν μας είπε τίποτα» λέει ο παππούς

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Το παιδί δεν μας είπε τίποτα» λέει ο παππούς

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της 8χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη Ρόδο. Το παιδί έχει εξετασθεί από ιατροδικαστή και υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης χωρίς ωστόσο να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση που εκτυλίσσεται στη Ρόδο μίλησαν στο LIVE NEWS συγγενείς του παιδιού. Ο παππούς της 8χρονης δηλώνει άγνοια για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι, ενώ ο θείος της αποκάλυψε ότι η μητέρα επιχείρησε να πουλήσει το 4ο παιδί της τον περασμένο Απρίλιο.

«Το παιδί δεν μας έδειξε εμάς τίποτα ότι να το έχει ενοχλήσει και λοιπά και λοιπά, πήγαινε στο σχολείο κανονικά, δεν μας έκανε παράπονο, δεν έκλαψε, δεν μας είπε τίποτα εμάς» δηλώνει ο παππούς της 8χρονης, μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) στο LIVE NEWS. «Δεν μας είπε τίποτα το παιδί», σημειώνει. 

«Επανειλημμένα τις έχουν γίνει συστάσεις, όχι από μένα, από όλους για την διαγωγή των παιδιών της» αναφέρει ο θείος της 8χρονος, ενώ προσθέτει ότι την είχαν κρίνει ακατάλληλη και για αυτό είχε πάρει την επιμέλεια ο παππούς. Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, η μητέρα μαζί με τον σύντροφό της προσπάθησαν να πουλήσουν το 4ο παιδί της οικογένειας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το κουβάρι της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τρίτης (13/10) όταν το 8χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο του νησιού. Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος απεφάνθη ότι στα απόκρυφα σημεία του παιδιού υπάρχουν ενδείξεις κακοποίησης. Ωστόσο, οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέταση στο παιδί έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ όπως έχει γίνει το 8χρονο κοριτσάκι έχει νοητική στέρηση. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, με νοητική στέρηση είναι και η μητέρα του μικρού κοριτσιού, της οποίας και αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από την στιγμή που έγινε γνωστή η ταυτότητα της μητέρας της 8χρονης, η γυναίκα δέχεται καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων σχετικά με το περιστατικό.

Με πληροφορίες από MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις