Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανηλίκους – Εικόνες ντοκουμέντα από τα τραύματα του

Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανηλίκους – Εικόνες ντοκουμέντα από τα τραύματα του

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρει.

Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής (05.05.2023), στις 21.30, όταν ένας 16χρονος με έναν 15χρονο φίλο του, ξυλοκοπήθηκαν άγρια από 6 – 7 ανηλίκους. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, τα τραύματα του 16χρονου αγοριού είναι σε όλο του το σώμα, με τα πιο σοβαρά από αυτά να είναι στο πρόσωπό του.

“Ακόμα διαδίδουν απειλές”

Η μητέρα του ανηλίκου, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει πώς έγινε το περιστατικό. “Το παιδί δεν είναι καθόλου παραβατικό. Ήταν έξω με την παρέα του και ξαφνικά βρέθηκε να δέχεται απανωτά χτυπήματα. Αρχικά, τους είχαν προϊδεάσει με ενα τηλεφώνημα. Τους απείλησαν. Η παρέα του γιού μου είναι μία φιλήσυχη παρέα, είναι αθλητές τα παιδιά. Την παρέα που τους επιτέθηκε, την είχαν ακουστά ότι ήταν παραβατική, αλλά δεν τους γνώριζαν προσωπικά”.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του 16χρονου, όταν πήραν τηλέφωνο έναν φίλο του και τον απειλούσαν: “Ο γιος μου τότε είπε “τι απειλείτε;” και του είπαν ότι θα τους βρουν έξω. Το παιδί μου μετά αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, προκειμένου να μην πάρει άλλη έκταση το θέμα και να τελειώσει εκεί. Και πήγε ο γιος μου και τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο πρόσωπο. Του την έπεσαν 6 με 7 άτομα. Πρώτα χτύπησαν αυτόν και μετά από δευτερόλεπτα τον φίλο του. Τώρα είναι στο σπίτι και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όλοι μαζί. Είναι αθλητής το παιδί μου, είναι καλός μαθητής, σημαιοφόρος, έχουμε σκασει με αυτό που συνέβη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές, συνέλαβαν τους δράστες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο.

“Οι δράστες συνελήφθησαν. Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβανονται για παρόμοιο περιστατικό, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι και συνελήφθησαν και οι γονείς τους. Και διαδίδουν ακόμα απειλές. Η διαδικασία κινήθηκε από την αστυνομία αυτεπάγγελτα. Δεν είχαμε την διάθεση να τιμωρηθούν τα άλλα παιδιά, απλά θέλαμε να αφήσουν ήσυχο το παιδί μας. Δεν θέλουμε υποδειγματικές τιμωρίες, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι”, υπογραμμίζει η ίδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις