Πέμπτη, 23 Μαΐ
26oC Αθήνα

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο διέλυσε κατάστημα μετά από τροχαίο με καραμπόλα – Εικόνες μετά το ατύχημα

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο διέλυσε κατάστημα μετά από τροχαίο με καραμπόλα – Εικόνες μετά το ατύχημα

Αναστάτωση στην Καλαμάτα, μετά από τροχαίο με καραμπόλα οχημάτων. Ένα αυτοκίνητο κατέληξε μέσα σε ζαχαροπλαστείο…

Σοβαρό αλλά ευτυχώς αναίμακτο το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί στην Καλαμάτα. Αγροτικό αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αφού συγκρούστηκε με παρκαρισμένα οχήματα, κατέληξε μέσα σε ζαχαροπλαστείο. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος στην πορεία του. Κάτοικοι της περιοχής αλλά και επαγγελματίες έτρεξαν στο σημείο και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό. Τα αίτια αναμένεται να αποσαφηνιστούν μέσα από την κατάθεση που θα δώσει στους αστυνομικούς.

To τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα στη οδό Βασιλέως Γεωργίου, στο ύψος της πλατείας Ταξιαρχών, αγροτικό όχημα που οδηγούσε ηλικιωμένος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένα οχήματα.

Από την ισχυρή σύγκρουση ενα εξ αυτών κατέληξε μέσα σε τζαμαρία ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στην περιοχή. Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοό, καθώς κανείς περαστικός δε βρισκόταν στο πεζοδρόμιο ούτε μέσα στο ζαχαροπλαστείο.

Έχουν σημειωθεί σοβαρές υλικές ζημιές σε 3 σταθμευμένα οχήματα, στο αγροτικό καθώς και στο ζαχαροπλαστείο που κατέληξε το ένα όχημα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του tharrosnews.gr.

Αυτή τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο έχει διακοπή και διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπειού. Προανάκριση για τα αιτία του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις