Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καλαμάτα: Drone και μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου για τον Αλέξη Τσίπρα – Καταγγελία για τους ελέγχους [pics]

Καλαμάτα: Drone και μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου για τον Αλέξη Τσίπρα – Καταγγελία για τους ελέγχους [pics]

Δρακτόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Καλαμάτα, πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι. Η καταγγελία για τα όσα έγιναν…

Το θέμα στην Καλαμάτα, αποκάλυψε δημοσιογράφος τοπικού μέσου, με ανάρτησή του στο facebook.

Το κείμενό της, συνοδεύει και μια φωτογραφία, που δείχνει τα μηχανήματα ασφαλείας του αεροδρομίου που μεταφέρθηκαν στον χώρο της ομιλίας του πρωθυπουργού και μπροστά τον κόσμο να περιμένει για να περάσει από έλεγχο.

Οι παρευρισκόμενοι χρειάστηκε να περάσουν από τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου, πριν εισέλθουν στον χώρο για να παρακολουθήσουν την ομιλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου, επιστρατεύθηκε ακόμα και drone της αστυνομίας, ενώ έγιναν και προληπτικές προσαγωγές πριν την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Η δημοσιογράφος του tharrosnews, γράφει στο προφίλ της στο Facebook: «Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994.

Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας… Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους. Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας. Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ!

Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω…

– Και τα νεότερα εξαιρετικά: Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι… προληπτικές προσαγωγές».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις