Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Είδε το αυτοκίνητο που του έκλεψαν να κινείται στο δρόμο – Χαμός στο κέντρο της πόλης!

Καλαμάτα: Είδε το αυτοκίνητο που του έκλεψαν να κινείται στο δρόμο – Χαμός στο κέντρο της πόλης!

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το Σάββατο και την Κυριακή για κλοπή και απόπειρα κλοπής οχημάτων και συγκεκριμένα δύο ανήλικα αδέλφια, ένας Βούλγαρος και ένας Μαροκινός. Το πρώτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 35χρονος Μαροκινός και ένας 39χρονος Βούλγαρος το προηγούμενο βράδυ έκλεψαν ένα αυτοκίνητο. Το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο τους εντοπίσθηκαν από ιδιώτη να οδηγούν το αυτοκίνητο στην περιοχή της πλατείας 23ης Μαρτίου. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας ΔΙΑΣ τους συνέλαβαν, ενώ επέστρεψαν το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη.

Επίσης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, συνελήφθησαν ένας 16χρονος τσιγγάνος και ο 13χρονος αδελφός του, γιατί λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί.

Ειδικότερα, παραβίασαν την πόρτα αυτοκινήτου στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Βύρωνος, αλλά δεν αφαίρεσαν κάτι. Στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο αυτοκίνητο παραβιάζοντας την πόρτα του οδηγού. Έγιναν όμως αντιληπτοί και έφυγαν. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν λίγο αργότερα στη διασταύρωση των οδών Ακρίτα και Ομήρου.

Όπως επίσης προέκυψε, λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή τους διέρρηξαν ακόμη ένα αυτοκίνητο στην οδό Ακρίτα, σπάζοντας το παράθυρο του οδηγού, αλλά χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Επιπλέον, συνελήφθη η 48χρονη μητέρα των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. Προανάκριση για όλα τα περιστατικά διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις