Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Έμπλεξαν οι γονείς από την κλοπή που διέπραξε ο ανήλικος γιος τους – Η πρώτη σύλληψη!

Καλαμάτα: Έμπλεξαν οι γονείς από την κλοπή που διέπραξε ο ανήλικος γιος τους – Η πρώτη σύλληψη!

Ένα 12χρονο παιδί έκλεψε την τσάντα μιας 37χρονης το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (21-11-2018) στην οδό Θεμιστοκλέους, στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση συνελήφθη μια μέρα μετά ο 43χρονος πατέρας του, ενώ και οι δύο γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου…

Ένα 12χρονο παιδί έκλεψε την τσάντα μιας 37χρονης το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (21-11-2018) στην οδό Θεμιστοκλέους, στην Καλαμάτα. Για την υπόθεση συνελήφθη μια μέρα μετά ο 43χρονος πατέρας του, ενώ και οι δύο γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί ο ανήλικος γιός του, την προηγούμενη ημέρα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, στην Καλαμάτα αφαίρεσε την τσάντα 37χρονης, η οποία περιείχε χρήματα- 40 ευρώ- και προσωπικά έγγραφα. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 48χρονη μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Πηγή: messinialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις