Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Καλαμάτα: Γνωστός στις Αρχές ο άνδρας που έπεσε θύμα της μαφιόζικης επίθεσης

Καλαμάτα: Γνωστός στις Αρχές ο άνδρας που έπεσε θύμα της μαφιόζικης επίθεσης

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Καλαμάτας βρίσκεται ο οδηγός μηχανής που έπεσε σήμερα (Παρασκευή 20.01.2023) θύμα μαφιόζικης επίθεσης στο κέντρο της Καλαμάτας. 

Το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός στην περιοχή της Καλαμάτας ως ο «Αμερικάνος», καθώς πριν από έναν χρόνο είχε φύγει στις ΗΠΑ και μετά από λίγο καιρό γύρισε.

Ο άντρας, του οποίου η ζωή κρέμεται από μία κλωστή, σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνώριμος των Αρχών καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Μάλιστα αυτή την περίοδο ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δράστες στην Καλαμάτα αιφνιδίασαν το θύμα τους και του έκλεισαν το δρόμο. Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν.

Αμέσως μετά ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο οδηγός της μηχανής έπεσε σε μια λίμνη αίματος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ακόμα οι δύο δράστες που διέφυγαν, αναζητούνται.

Προσοχή, σκληρές εικόνες: 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις