Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας του παιδιού που ασκούσε πίεση στο δικό μου» λέει ο γονέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Καλαμάτα: «Ήταν ο πατέρας του παιδιού που ασκούσε πίεση στο δικό μου» λέει ο γονέας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, μίλησε ο πατέρας παιδιού, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άλλον γονέα μαθητή, έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

“Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από αυτούς μου έλεγε πως “θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο”. Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο”, περιέγραψε στο “Live News”.

Και συνέχισε: “Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος, ήταν ο θείος του παιδιού, και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση”.

“Παρέλαβε τον πατέρα ασθενοφόρο”

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε πως “o πατέρας και ο θείος του ενός παιδιού άρχισαν να κυνηγούν τον άλλον πατέρα και να τον χτυπούν και οι δυο σχεδόν έξω από το σχολείο. 

Ο πατέρας μπήκε μέσα στο σχολείο για να σωθεί. Ο πατέρας τού άλλου παιδιού, όπως και ο θείος, τον κυνήγησαν και προσπάθησαν να μπουν και αυτοί μέσα στο χώρο του σχολείου. Όμως οι δάσκαλοι μπήκαν μπροστά και τους σταμάτησαν”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και θα ενημερωθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για το άγριο περιστατικό.

“Τον πατέρα παρέλαβε ασθενοφόρο γιατί είχε χτυπήσει στην μύτη. Το σχολείο έχει ψυχολόγο και θα κάνει τα δέοντα για να δείξει στους μαθητές πως η βία δεν είναι λύση”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις