Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καλαμάτα: Ξύπνησε και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο σαλόνι – Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγός της!

Καλαμάτα: Ξύπνησε και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή στο σαλόνι – Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγός της!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το ζευγάρι επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο στην Καλαμάτα. Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν θλίψη και προβληματισμό…

Σε παθολογικά πιθανότατα αίτια οφείλεται ο αιφνίδιος θάνατος 37χρονης χθες (14-06-2018) στην Καλαμάτα. Το θάνατο της άτυχης γυναίκας διαπίστωσε ο ίδιος ο σύζυγός της, όταν ξύπνησε χθες αργά το μεσημέρι και τη βρήκε στο πάτωμα στο σαλόνι του σπιτιού.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στους αστυνομικούς, το προηγούμενο βράδυ είχαν βγει και επέστρεψαν ξημερώματα. Μάλιστα, όταν γύρισαν, η νεαρή γυναίκα αποκοιμήθηκε στο σημείο που τη βρήκε λίγο πριν από τις 14.00 το μεσημέρι νεκρή. Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έπεσε να κοιμηθεί τη νύχτα και το πρωί δεν ξύπνησε. Ο σύζυγός της δεν κατάλαβε τίποτα ανησυχητικό να συμβαίνει, αλλά όταν ξύπνησε και την βρήκε να κοιμάται ακόμα, προσπάθησε να την ξυπνήσει και τότε όπως είπε διαπίστωσε ότι κάτι κακό είχε συμβεί αφού δεν ανέπνεε.

Αμέσως τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, που όμως απέκλεισε γρήγορα το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάποια επίθεση ή οτιδήποτε άλλο ύποπτο στην νεκρή γυναίκα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις